Matthias Wivel

Forperson

Matthias Wivel er kunsthistoriker PhD og museumsinspektør med ansvar for italienske malerier 1500-1600 ved The National Gallery, London. Har været aktiv i det danske tegneseriemiljø som kritiker, kurator og aktivist siden udgivelsen af tidsskriftet Rackham (2000-2006), for nylig genopstået som podcastet Radio Rackham. Medforfatter og -redaktør på bøgerne Forandringstegn (2004), BLÆK (2006) og Kolor Klimax (2011). Medstifter af Dansk Tegneserieråd.


Malene Hald 

Næstforperson

Malene Hald er selvstændig grafisk designer og illustrator fra DMJX. Hun arbejder primært med bogopsætning, infografik og illustration. Hun var en del af styregruppen bag Copenhagen Comics i 2015 og 2023, er lejlighedsvis skribent på Nummer9 og har lang erfaring med frivilligt arbejde fra bl.a. Dansk Forening for Boghaandværk og Roskilde Festival.


Christian Monggaard

Kasserer

Christian Monggaard er filmjournalist og anmelder ved Information. Derover har han udgivet adskillige bøger om dansk film og tv, bl.a. Matador, Brug dit hjerte som telefon og Robert Crumb: I Can’t Do Pretty. 


Erik Barkman

Bestyrelsesmedlem

Erik Barkman er koordinator på grafisk fortælling på VIA University College i Viborg. Han er tidligere anmelderredaktør og skribent på Nummer9 og anmelder tegneserier i Weekendavisen.


Mette Bielefeldt Bruun

Bestyrelsesmedlem

Mette Bielefeldt Bruun er kunsthistoriker fra Københavns Universitet og selvstændig kulturformidler, kurator og projektleder. Hun er specialiseret indenfor design og kunsthåndværk og har blandt andet været med til at etablere et nyt museum og været i styregruppen for Næver Ending Stories, en litteraturfestival for unge. Hun har altid læst tegneserier og er fundraiser for Copenhagen Comics. 


Árni Beck Gunnarsson 

Bestyrelsesmedlem

Árni Beck Gunnarsson har været involveret i det danske tegneseriemiljø siden 2004 og hjalp bl.a. Komiks.dk med internationale gæster. Han blev en del af arrangørgruppen bag Art Bubble i 2012 og har været med til at gøre festivalen til den store succes den er i dag og drevet den internationale del af festivalen. Derudover har Arni oversat tegneserier og billedbøger til diverse sprog. 


Taina Hvidlykke

Bestyrelsesmedlem

Taina Hvidlykke er cand.comm kulturformidler, visuel kunstner og seriøs fantast, som lærte læsningens kunst ved at læse tegneserier. Hun har tegnet, skrevet, oversat og redigeret til forskellige formater, samt håndtekstet tegneserier professionelt. Desuden har hun arbejdet med kreativ undervisning og interkulturelle kulturprojekter. Det er især gennem formidling, hun vil fremme tegneserier og gøre glæden ved billedfortællinger tilgængelig for endnu flere.


Palle Schmidt

Bestyrelsesmedlem

Palle Schmidt er tegneserieskaber og forfatter og har udgivet adskillige værker. Blandt andet Blodets Konkubie og Stiletto, der begge er udkommet i USA samt serien Thomas Alsop, som er udgivet på BOOM! Studios. På dansk har han lavet en lang række krimier, ungdomsbøger, børnebøger og tegneserier. Han udgiver også podcasten PlotCast som er interviews med danske forfattere om at skrive.


Jan Limberg Michelsen

Bestyrelsesmedlem

Jan Limberg Michelsen er software udvikler til daglig og frivillig på Copenhagen Comics.


Anders Hjort Jørgensen

Revisor

Anders Hjorth Jørgensen er tegneseriehistoriker, forhenværende leder af Tegneseriemuseet i Danmark, forfatter til flere bøger om tegneserier.


Rikke Platz Cortsen

Revisorsuppleant

Rikke Platz Cortsen er Ph.d., postdoc på Institut for Kunst og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, hvor hun arbejder på et projekt om nordiske samtidstegneserier. Forsker i, underviser om og formidler tegneserier i mange forskellige sammenhænge. Medskribent på Unge Pædagogers temanummer Tegneseriedidaktik. Stifter af forskningsnetværket NNCORE og Scandinavian Journal of Comic Art. Pingprisjurymedlem 2013 og 2016. Udgav i 2015 undervisningsbogen Tegneserier og tekstlæsning sammen med Mette Jørgensen på forlaget Samfundslitteratur.