Line Høj Høstrup

Bestyrelsesforkvinde

f. 1988, freelancetegneserieskaber og underviser, uddannet graphic storyteller fra VIA University College i Viborg og en af initiativtagerne til den århusianske tegneserieforening Kontur.


Carsten Søndergaard

Bestyrelsesmedlem

f. 1955, forlagsredaktør, har redigeret og tilrettelagt omkring 2000 tegneserieudgivelser og en række bøger og tidsskrifter om tegneserier siden 1971 for blandt andre Carlsen, Cobolt, Gyldendal og Interpresse. Medarrangør af diverse fremstød for tegneserier i Danmark og udlandet, blandt andre tegneseriefestivalerne i København 1973-78.


Ida Dybdahl

Bestyrelsesmedlem

f. 1989, BA i litteraturvidenskab og cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling. Medinitiativtager til Pingprisen i 2011 og projektleder frem til 2016. Pingprisjurymedlem i 2017. Arbejder til hverdag i Børnenes Boghandel og som freelance kulturskribent.


Ida Marie Havsager

Bestyrelsesmedlem

f. 1989, kandidat i visuel kultur fra Københavns Universitet. Bestyrelsesmedlem  og tovholder på Copenhagen Comics’ børn- og ungeprogram. Arbejder til hverdag som udstillingskoordinator på KØS Museum for kunst i det offentlige rum.


Jens Rasmussen

Bestyrelsesmedlem

John Kenn Mortensen

Bestyrelsesmedlem

Lone Kühn

Bestyrelsesmedlem

Matt RJ

Bestyrelsesmedlem

Morten Langkilde

Bestyrelsesmedlem

f. 1969, bibliotekar og ansat ved Roskilde Bibliotekerne med ansvar for tegneserier og graphic novels. Sideløbende musiker, producer og pladeselskabsejer.


Anders Hjort Jørgensen

Revisor

Tegneseriehistoriker, fhv. leder af Tegneseriemuseet i Danmark, forfatter til flere bøger om tegneserier.


Rikke Platz Cortsen

Revisorsuppleant

f. 1979, ph.d., postdoc på Institut for Kunst og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, hvor hun arbejder på et projekt om nordiske samtidstegneserier. Forsker i, underviser om og formidler tegneserier i mange forskellige sammenhænge. Medskribent på UPs temanummer ‘Tegneseriedidaktik’ (Unge Pædagoger, 2012). Stifter af forskningsnetværket NNCORE og Scandinavian Journal of Comic Art. Pingprisjurymedlem 2013 og 2016. Udgav i 2015 undervisningsbogen “Tegneserier og tekstlæsning” sammen med Mette Jørgensen på forlaget Samfundslitteratur.


Luk menu