Line Høj Høstrup

Bestyrelsesforkvinde

f. 1988, freelancetegneserieskaber og underviser, uddannet graphic storyteller fra VIA University College i Viborg og en af initiativtagerne til den århusianske tegneserieforening Kontur.


Carsten Søndergaard

Bestyrelsesmedlem

f. 1955, forlagsredaktør, har redigeret og tilrettelagt omkring 2000 tegneserieudgivelser og en række bøger og tidsskrifter om tegneserier siden 1971 for blandt andre Carlsen, Cobolt, Gyldendal og Interpresse. Medarrangør af diverse fremstød for tegneserier i Danmark og udlandet, blandt andre tegneseriefestivalerne i København 1973-78.


Ida Dybdahl

Bestyrelsesmedlem

f. 1989, BA i litteraturvidenskab og cand.mag. i Moderne kultur og kulturformidling. Medinitiativtager til Pingprisen i 2011 og projektleder frem til 2016. Pingprisjurymedlem i 2017. Anmelder bøger på Politiken og arbejder i boghandlen på SMK.


Ida Marie Havsager

Bestyrelsesmedlem

f. 1989, kandidat i visuel kultur fra Københavns Universitet. Bestyrelsesmedlem  og tovholder på Copenhagen Comics’ børn- og ungeprogram. Arbejder til hverdag som udstillingskoordinator på KØS Museum for kunst i det offentlige rum.


Jens Rasmussen

Bestyrelsesmedlem

f. 1960. Programmedarbejder på DR. Har som freelancejournalist tidligere skrevet flere artikler om tegneserier til Det Fri Aktuelt og Berlingske Tidende. Ved rigtig meget om jazz og musik og kan opremse utallige sammenhænge mellem musik og tegneserier.


John Kenn Mortensen

Bestyrelsesmedlem

f. 1978 og opvokset i en lille by på Lolland. Tegner og forfatter. Har lavet TV serier, illustreret for flere amerikanske og britiske forfattere blandt andet Niel Gaiman, HP Lovecraft og Roald Dahl og har skrevet to romaner. John har et ubrydeligt bånd til det mørke, det ukendte, død og ødelæggelse og humoren ikke mindst.


Lone Kühn

Bestyrelsesmedlem

f. 1965, uddannet Art Director. Har i mere end 22 år arbejdet hos Egmont i forskellige regi og divisioner – på tegnestue, produktion, i redaktion og senere som freelance – og har været med til at søsætte tegneserier, bøger, Anders And, Jumbobøger, one shots og Disney Pre School magasiner. 


Matt RJ

Bestyrelsesmedlem

f. 1994, freelancetegner og -foredragsholder. Driver facebook-siden “MelanComics” og forfatter den månedlige punk-stribe “Paramonthly” for Paramount DIY i Roskilde. Er på nuværende tidspunkt under uddannelse på Roskilde Tekniske Skole som mediegrafiker og har til daglig elevplads hos Oticon.

 


Morten Langkilde

Bestyrelsesmedlem

f. 1969, bibliotekar og ansat ved Roskilde Bibliotekerne med ansvar for tegneserier og graphic novels. Sideløbende musiker, producer og pladeselskabsejer.


Anders Hjort Jørgensen

Revisor

Tegneseriehistoriker, fhv. leder af Tegneseriemuseet i Danmark, forfatter til flere bøger om tegneserier.


Rikke Platz Cortsen

Revisorsuppleant

f. 1979, ph.d., postdoc på Institut for Kunst og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, hvor hun arbejder på et projekt om nordiske samtidstegneserier. Forsker i, underviser om og formidler tegneserier i mange forskellige sammenhænge. Medskribent på UPs temanummer ‘Tegneseriedidaktik’ (Unge Pædagoger, 2012). Stifter af forskningsnetværket NNCORE og Scandinavian Journal of Comic Art. Pingprisjurymedlem 2013 og 2016. Udgav i 2015 undervisningsbogen “Tegneserier og tekstlæsning” sammen med Mette Jørgensen på forlaget Samfundslitteratur.