Mary_bestyrelseBESTYRELSESFORMAND Marianne Eskebæk Larsen

f. 1973. Lektor ved Professionshøjskolen UCC, hvor hun underviser pædagogstuderende. Medstifter af Dansk Tegneserieråd og bestyrelsesmedlem i Copenhagen Comics, hvor hun i 2015 stod i spidsen for festivalens børn- og unge satsning. Freelanceskribent af fagartikler og undervisningsmaterialer om børnelitteratur og tegneserier for bl.a. Gyldendal, Dansklærerforeningen m.m. Freelanceanmelder af visuelle tekster for børn ved Dagbladet Information. Redaktør af og medskribent på UPs temanummer ‘Tegneseriedidaktik’ (Unge Pædagoger, 2012). Medlem af forskningsnetværket NNCORE og tilknyttet Nummer9.dk. Pingprisjurymedlem 2014, 2015 og 2016.


BESTYRELSESMEDLEM Ida Marie Havsager
f. 1989, kandidat i visuel kultur fra Københavns Universitet. Bestyrelsesmedlem  og tovholder på Copenhagen Comics’ børn- og ungeprogram. Arbejder til hverdag som udstillingskoordinator på KØS Museum for kunst i det offentlige rum.

BESTYRELSESMEDLEM Line Høj Høstrup

f. 1988, freelancetegneserieskaber og underviser, uddannet graphic storyteller fra VIA University College i Viborg og en af initiativtagerne til den århusianske tegneserieforening Kontur.


pernille arvedsen
BESTYRELSESMEDLEM Pernille Arvedsen

f. 1972. mag.art. i religionsvidenskab. Redaktør på Forlaget Cobolt.


carsten søndergaardBESTYRELSESMEDLEM Carsten Søndergaard

f. 1955, forlagsredaktør, har redigeret og tilrettelagt omkring 2000 tegneserieudgivelser og en række bøger og tidsskrifter om tegneserier siden 1971 for blandt andre Carlsen, Cobolt, Gyldendal og Interpresse. Medarrangør af diverse fremstød for tegneserier i Danmark og udlandet, blandt andre tegneseriefestivalerne i København 1973-78.


ida dybdahlBESTYRELSESMEDLEM Ida Dybdahl
f. 1989, BA i litteraturvidenskab og cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling. Medinitiativtager til Pingprisen i 2011 og projektleder frem til 2016. Pingprisjurymedlem i 2017. Arbejder til hverdag i Børnenes Boghandel og som freelance kulturskribent.

BESTYRELSESMEDLEM Morten Langkilde
f. 1969, bibliotekar og ansat ved Roskilde Bibliotekerne med ansvar for tegneserier og graphic novels. Sideløbende musiker, producer og pladeselskabsejer.

Erik_lilleBESTYRELSESMEDLEM Erik Barkman

f. 1978, koordinator på Grafisk Fortælling. Tidligere chefredaktør og nu anmelderredaktør på Nummer 9. Mangeårig hobbyskribent og i dagtimerne administrativ type på tegneserieuddannelsen Grafisk Fortælling ved The Animation Workshop i Viborg.


REVISOR Anders Hjort Jørgensen

Tegneseriehistoriker, fhv. leder af Tegneseriemuseet i Danmark, forfatter til flere bøger om tegneserier.


StenholtKASSERER Lasse Stenholt

f. 1965. Garvet forlagsmand og direktør i tegneserieforlaget Cobolt, PIB Features og Casela Accounting Services.


REVISOR (SUPPLEANT) Rikke Platz Cortsen

f. 1979, ph.d., postdoc på Institut for Kunst og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, hvor hun arbejder på et projekt om nordiske samtidstegneserier. Forsker i, underviser om og formidler tegneserier i mange forskellige sammenhænge. Medskribent på UPs temanummer ‘Tegneseriedidaktik’ (Unge Pædagoger, 2012). Stifter af forskningsnetværket NNCORE og Scandinavian Journal of Comic Art. Pingprisjurymedlem 2013 og 2016. Udgav i 2015 undervisningsbogen “Tegneserier og tekstlæsning” sammen med Mette Jørgensen på forlaget Samfundslitteratur.


Luk menu