Line Høj Høstrup

Bestyrelsesforkvinde

f. 1988, freelancetegneserieskaber og underviser, uddannet graphic storyteller fra VIA University College i Viborg og en af initiativtagerne til den århusianske tegneserieforening Kontur.


Angelica Ingio Jørgensen 

Bestyrelsesmedlem

Uddannet på Grafisk Fortælling fra The Animation Workshop, og arbejder fuldtid som illustrator og tegneserieskaber fra Tegnestuen Gimle. 


Anders Christian Sivebæk

Bestyrelsesmedlem

Anders er bibliotekar og har i den sammenhæng haft meget med tegneserier at gøre. Med hans kombinerede baggrund som bibliotekar med en folkeskolelæreruddannelse i bagagen har han også talrige gange formidlet Andeby for skoleklasser.


Ida Marie Havsager

Bestyrelsesmedlem

f. 1989, kandidat i visuel kultur fra Københavns Universitet. Bestyrelsesmedlem  og tovholder på Copenhagen Comics’ børn- og ungeprogram. Arbejder til hverdag som udstillingskoordinator på KØS Museum for kunst i det offentlige rum.


Jens Rasmussen

Bestyrelsesmedlem

f. 1960. Programmedarbejder på DR. Har som freelancejournalist tidligere skrevet flere artikler om tegneserier til Det Fri Aktuelt og Berlingske Tidende. Ved rigtig meget om jazz og musik og kan opremse utallige sammenhænge mellem musik og tegneserier.


John Kenn Mortensen

Bestyrelsesmedlem

f. 1978 og opvokset i en lille by på Lolland. Tegner og forfatter. Har lavet TV serier, illustreret for flere amerikanske og britiske forfattere blandt andet Niel Gaiman, HP Lovecraft og Roald Dahl og har skrevet to romaner. John har et ubrydeligt bånd til det mørke, det ukendte, død og ødelæggelse og humoren ikke mindst.


Matt RJ

Bestyrelsesmedlem

f. 1994, freelancetegner og -foredragsholder. Driver facebook-siden “MelanComics” og forfatter den månedlige punk-stribe “Paramonthly” for Paramount DIY i Roskilde. Er på nuværende tidspunkt under uddannelse på Roskilde Tekniske Skole som mediegrafiker og har til daglig elevplads hos Oticon.


Torben Hansen

Bestyrelsesmedlem

Ejer og driver Forlaget Forlæns. Torben var idémanden bag, og ansvarshavende redaktør på bladet Free Comics 2003-2009. 

 


Morten Langkilde

Bestyrelsesmedlem

f. 1969, bibliotekar og ansat ved Roskilde Bibliotekerne med ansvar for tegneserier og graphic novels. Sideløbende musiker, producer og pladeselskabsejer.


Anders Hjort Jørgensen

Revisor

Tegneseriehistoriker, fhv. leder af Tegneseriemuseet i Danmark, forfatter til flere bøger om tegneserier.


Rikke Platz Cortsen

Revisorsuppleant

f. 1979, ph.d., postdoc på Institut for Kunst og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, hvor hun arbejder på et projekt om nordiske samtidstegneserier. Forsker i, underviser om og formidler tegneserier i mange forskellige sammenhænge. Medskribent på UPs temanummer ‘Tegneseriedidaktik’ (Unge Pædagoger, 2012). Stifter af forskningsnetværket NNCORE og Scandinavian Journal of Comic Art. Pingprisjurymedlem 2013 og 2016. Udgav i 2015 undervisningsbogen “Tegneserier og tekstlæsning” sammen med Mette Jørgensen på forlaget Samfundslitteratur.