Frivillige søges til dette års Komiks.dk

Komiks.dk, den københavnske internationale tegneseriebiennale, skriver:

Det er nu tid hvor vi skal have samlet alle der kunne tænke sig at være frivillige til dette års festival. Hvis du kunne tænke dig at deltage eller hvis du har en ven eller bekendt der kunne tænke sig at deltage må du eller de meget gerne sætte sig i kontakt med mig.

Vi skal bruge ca. 70 frivillige der kan være tage ca. tre vagter mellem den 20. og den 22. maj 2010. Hver vagt vil være på ca. 8 timer og vil være spredt på tre dage. Arbejdsopgaverne består i alt fra vagtopgaver til oprydning, rengøring, runneropgaver til salg af billetter, administrere signeringer til gæsteservice. Altså alsidige.

For arbejdet kan vi tilbyde en enestående chance for at få et indgående kendskab til den danske og internationale tegneseriebranche. Udover dette kan vi tilbyde, at alle frivillige vil få ubegrænset adgang til hele festivalen, mad og drikke i deres arbejdstider, rabatter hos udvalgte tegneserieforretninger, en ekstra fribillet til festivalen der kan bruges til at invitere en ven med samt at lære en masse andre folk at kende.

Med venlig hilsen
Carsten Olsen
carsten.starwars(a)gmail.com

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Ingvar Raptis

  Jeg vil gærne arbejde som frivillig på komiks.dk festivalen.
  Jeg er svensk og kan snakke en smule dansk.
  Tak!

 2. Matthias

  Hej Ingvar,
  Det lyder godt, men du skal emaile Carsten Olsen (se adresse ovenfor) for at melde dig.

Skriv et svar