nummer9 — nyt dansk tegneseriesite


En række folk fra det danske tegneseriemiljø er gået sammen om at køre et bredt orienteret, kritisk dansk tegneseriesite, nummer9. Det kan findes på www.nummer9.dk.

Chefredaktør Erik Barkman skriver følgende i sin velkomst:

Nummer 9 er et nyt magasin på nettet for alle med interesse for tegneseriemediet – eller den niende kunstart, som de siger i Frankrig. På Nummer 9 vil vi bringe anmeldelser, nyheder og baggrundsstof, som henvender sig til både nye og garvede tegneserielæsere.

Bag Nummer 9 står en samling skribenter, der har slået deres folder hos bl.a. Rackham, Tegneseriesiden og tegneseriemagasinet STRIP! Tilsammen vil staben bestræbe sig på at dække alt fra humørstriber og klassiske superhelte over den fransk-belgiske albumtradition til manga og eksperimenterende graphic novels.

Vi har indgået et samarbejdet med STRIP!, som betyder, at vi har fået lov til at bringe artikler fra bladets omfattende arkiv. Det er en enestående mulighed, som forhåbentlig vil komme mange læsere til gode.

Vi håber på interessante dialoger, så skriv endelig kommentarer til indlæggene.

God fornøjelse!

Flere medlemmer af Dansk Tegneserieråd og dets bestyrelse er involveret i nummer9, men det skal understreges at de to er helt separate foretagender.

Skriv et svar