Fotos fra ‘Contemporary Comics’ på Københavns Universitet

Paul Gravett og Chris Ware i samtale på konferencen

Dansk Tegneserieråd arrangerede fredag d. 21 maj som bekendt en akademisk konference om tegneserier, Contemporary Comics, i samarbejde med Københavns Universitets Institut for Kunst- og Kulturvidenskab og Komiks.dk.

Keynote var canadiske Jacques Samson, der talte om Chris Wares arbejde og senere på dagen fik konferencen besøg af Ware selv, der i samtale med den britiske tegneserieekspert Paul Gravett fortalte om sit arbejde. Konferencen var velbesøgt, med ca. 80 indskrevne gæster og forløb fint. Dansk Tegneserieråd og konferencens arrangørgruppe takker alle involverede!

Her kan du se Henrik Conradsens billeder fra konferencen. Se også Erik Petris skitsereportage fra konferencen.

Skriv et svar