Kom tæt på J. F. Willumsen


Dansk Tegneserieråd har modtaget følgende pressemeddelelse:

I anledning af den udskrevne konkurrence om en tegneserie om J.F. Willumsens liv og værk afholder J.F. Willumsens Museum to forskellige arrangementer, hvor interesserede tegnere og illustratorer kan komme helt tæt på Willumsen og hans kunstneriske produktion.

Torsdag d. 9. september kl. 16-17 på Blågårdens Bibliotek, Blågårds Plads, vil mag.art. Anne Gregersen holde en times foredrag om Willumsen. Hun vil give en generel introduktion til Willumsens kunstneriske produktion og til de problemstillinger, fortællinger og lign. der optog ham.

Onsdag d. 22. september fra 19-21 vil museumsinspektør Lisbeth Lund byde interesserede tegnere indenfor på J.F. Willumsens Museum til et aftenarrangement. Hun vil vise materiale fra museets righoldige arkiv, introducere til Willumsens arbejdsproces og fortælle om hans mangeårige kamp for at få oprettet et museum for sine egne værker og for sin private kunstsamling ”Gamle Samling”. Efterfølgende vil gæsterne have mulighed for at gå rundt i udstillingen og se filminstruktør Jørgen Roos film om Willumsen fra 1951.

Det er gratis at deltage i arrangementerne. Tilmelding er ikke nødvendigt. Er der spørgsmål til arrangementerne, kan museumsinspektør Lisbeth Lund kontaktes på 47310773.

Få mere information på tegneseriekonkurrencens facebookside, samt www.jfwillumsensmuseum.dk og www.vildmedwillumsen.dk

Skriv et svar