Comic Party på vej

Omslaget til prøveeksemplar af første nummer

Græsrodsforetagendet Alpha Entertainment har i godt et år barslet med et nyt tegneseriemagasin, Comic Party, møntet på børn og unge og nu lader det endelig til at være på trapperne. Første nummer udkommer d. 12 november og lanceres på J-Pop Con.

Comic Party er inspireret af de japanske mangamagasiner og vil efter sigende vil indeholde en skønsom blanding af amerikanske, europæiske og japanske serier, med accenten lagt på den japanske inspiration. Foreløbigt er to amerikanske bidrag blevet annonceret: Stan Sakais Usagi Yojimbo og striben Faux Pas af Robert og Margaret Carspecken. Smagsprøver kan læses på Comic Partys hjemmeside.

Oprindeligt var Comic Party planlagt til at være på ca. 300 sider pr. nummer, udgivelsesfrekvensen skulle være månedlig og det skulle være i kioskdistribution, men i følge magasinets hjemmeside har 7-11s overtagelse af en række af DSBs kiosker betydet, at bladet ikke vil kunne opnå dette. I stedet er sideantallet blevet skåret til 160, magasinet vil udkomme hver anden måned og vil blive solgt via tegneseriebutikkerne, samt pr. abonnement og internetsalg. Du kan allerede nu forudbestille første nummer her.

Skriv et svar