Aarhus festuge blev skudt i gang af Tegneseriebeats

Foto: Adam Høj

Sidste fredag, da festugen i Aarhus tog sin begyndelse, var det bl.a. med en omgang Tegneseriebeats i Bispetorvs “Rebel Town,” arrangeret af Dansk Tegneserieråd. Ligesom sidste år stod dysten mellem Stine “Stinestregen” Spedtsberg, Thomas Nøhr og Dan R. Knudsen (begge sidstnævnte fra Blækfabrikken), mens musikken denne gang leveredes af Fagget Fairys. Knudsen tog aftenens titel efter spændt konkurrence.

Læs forskræp på Nummer 9, se flere fotos af Adam Høj her, og læs DRs anmeldelse af arrangementet her.

Tegneseriebeats, hvor tegnere improviserer live til musik, er et koncept udviklet af Dansk Tegneserieråd. Adskillige Tegneseriebeats-arrangementer, arrangeret af såvel Rådet som af andre iværksættere, har været afholdt de sidste år, bl.a. på Vegas Ideal Bar og Roskilde-Festivalen, samt naturligvis Aarhus Festuge.

Skriv et svar