Forskningsstreger i Kulturnatten

Foto: Matthias Wivel

I samarbejde med Dansk Tegneserieråd præsenterer Medicinsk Museion under Kulturnatten d. 14 oktober et møde mellem stofskifteforskere og professionelle tegnere, hvor den nyeste forskning udsættes for den hårdeste streg.

Arrangementet er inspireret af konceptet Tegneseriebeats, hvor tegnere freestyler, udfordres af hinanden og publikum, i sam- og modspil med djs og musik – men i dette tilfælde er musikken og djs erstattet af forskere og forskning!

Professorerne Jens Høiriis Nielsen og Lars-Bo Nielsen fremfører den nyeste stofskifteforskning, som omformes til streger på papiret af Pedro Lopez. Det er forskningsformidling på en helt ny måde i Københavns smukkeste auditorium.

Tidspunkter:
19:00 – 19:30
20:30 – 21:00
21:30 – 22:00

Begivenheden på Facebook.

Skriv et svar