Anders Lund Madsen er Ping-vært


Den store uddeling af Pingprisen 2012 løber som bekendt af stablen tirsdag den 28. februar i Lille Vega, og nu har holdet bag prisen annonceret aftenens vært, som bliver Anders Lund Madsen, kendt fra en lang række tv-programmer, bøger, aviser, teater og cirkus.

I tegneseriesammenhæng debuterede Madsen som manuskriptforfatter sidste år, da Egmont udgav et nummer af Anders And & Co med en Anders og Andersine-historie. Madsen er stor tegneseriefan, og i øvrigt stor kender af Claus Deleuran, hvis Rejsen til Saturn i den seneste udgave er forsynet med et forord af ham.

Pingpris-koordinator Ida Dybdahl lover flere overraskelser:

Det går fint med forberedelserne og billetsalget. Det bliver en virkelig fed aften, tror jeg, og vi vil blive ved med at trække et par kaniner op af hatten som vi nærmer os den 28. februar.

Køb billet til Pingprisen her.

De nominerede til Pingprisen 2012.

Skriv et svar