På Jagt efter Tegneseriens DNA i Aarhus

1. juni løber et større tegneseriearrangement af stabelen i Århus, præsenteret af Blækfabrikken og Danske Tegneserieskabere. Pressemeddelelsen lyder således:

Blækfabrikken og Danske Tegneserieskabere inviterer til tegneseriebeats, tegn og gæt og en spændende paneldebat over temaet ”tegneseriens DNA”. Mød tegnere og debattører, få en god snak, få signeret en tegneserie eller få tegnet en lille tegning du kan tage med hjem. Der vil også være lodtrækning om tegneserier doneret af forlagene Fahrenheit, Alvilda og Politisk Revy.

Deltagere: Palle Schmidt (Blodets Konkubine), Peter Madsen (Valhalla, Menneskesønnen, Troldeliv), Rikke Cortsen (Ph.d. i tegneserier, KU), Thomas Nøhr (Elefantæg, Kaptajn Arno), Stine Spedtsberg (Stinestregen), Carsten Gråbæk (Statsministeren), Svend Østergaard (lektor ved Center for semiotik, AU), Erik Barkman (redaktør på tegneseriemagasinet nummer9.dk), Jan Kjær (Taynikma). Konferencier: Dan R. Knudsen (Flush Royale, The Gobe)

Det lille og intime teater Gruppe 38 skaber rammerne for en tophyggelig aften i selskab med tegneserien. Den aarhusianske Dj Matthæus C er efter en periode på den berlinske undergrundsscene vendt hjem til Aarhus og sørger at aftenens tegneseriebeats bliver krydret med en supersprød lydside.

Skynd dig at købe en billet – vi har kun relativt få til salg! Billetterne koster 110 kr og inkluderet i prisen er et eksemplar af tegneserieantologien inKurabel.

Køb her: billetto.dk/tegneseriensdna
For løbende information følg med på http://blaekfabrikken.dk/dna/
Kontakt: Niels Kallesøe Sørensen – 60600567/nielskallesoe@gmail.com

Skriv et svar