You are currently viewing Søges: gode nordiske børneserier

Søges: gode nordiske børneserier

Billede fra Joonas Sildre’s Maailman naba
Det finsk organiserede, tværnordiske tegneserieinitiativ Nordicomics søger gode nordiske børneserier til stor international antologi.

Antologien, der er under udarbejdelse i samarbejde med det danske forlag Afart, er planlagt til udgivelse til foråret. Planen er foreløbig, at den skal udkomme på finsk, dansk og engelsk og folkene bag søger flere internationale samarbejdspartnere i Norden og de baltiske lande.

Antologien er den anden i en række af selvstændige, internationale udgivelser der sætter fokus på nordiske tegneserier. Den første var Kolor Klimax, der udkom på det amerikanske forlag Fantagraphics sidste år og var redigeret af Matthias Wivel, bestyrelsesmedlem i Dansk Tegneserieråd.

Hvis du kender til, laver eller udgiver tegneserier for børn, vil redaktionsgruppen meget gerne høre fra dig. Læs mere på Nordicomics’ hjemmeside.

Skriv et svar