Giv en hånd med på søndag og kom på Bogforum

Giver du en hånd med? Der er fribillet til dem, der har lidt overskud.

Ind i mellem kan vi godt mærke, at Dansk Tegneserieråd ikke er verdens største organisation — for eksempel når vi skal på Bogforum. Derfor tillader vi os at spørge dig om hjælp. Vi er nemlig svært underbemandede søndag, og vil meget gerne bede om et par ekstra hænder i tidsrummet ca 16:30 — 19:30. Vi giver en fribillet til Bogforum søndag som tak. Skriv til mads.bluhm@copenhagencomics.dk og hør nærmere, hvis du kan hjælpe — så er du en skat!

Tillad os i øvrigt at bevæge en pegefinger i retning af vores fine formand, Thomas Thorhauge. Han skal interviewes af selveste Jørgen Leth til Bogforum på fredag klokken 15:40. Det foregår under uret, og det kan kun blive særdeles interessant.

Skriv et svar