You are currently viewing Copenhagen Comics til februar

Copenhagen Comics til februar

Tegneseriefestivalen Copenhagen Comics afholdes den 25. og 26. februar 2017 i Øksnehallen i København.

Af Kristian Bang Larsen, Chefredaktør på Nummer9.dk

Danmarks ældste og største tegneseriefestival, Copenhagen Comics, har i mange været afholdt over sommeren, men er næste år flyttet frem til den 26.-27. februar.

Det har festivalen 19. juli offentliggjort på deres hjemmeside og Facebookside. Ud over datoen og at festivalen igen afholdes i Øksnehallen i København er der indtil videre ikke meget information at hente, men arrangørerne lover “en weekend spækket med interessante serieskabere fra ind- og udland, spændende workshops, indsigtsfuld tegneseriesnak og naturligvis tegneserier i stakkevis.”

Den 26.-27. februar er forresten samme weekend som der er fastelavn, så der er muligheder for at mashuppe de to events, og for at føle sig helt normal når man paraderer rundt forklædt som Iron Man, Sailor Moon eller Jimmy Corrigan.

Følg med på vores Copenhagen Comics’ hjemmeside og Facebookside, eller her på Nummer9.

Nyheden blev oprindeligt bragt på Nummer9.dk

Skriv et svar