Unge talenter søges til tegneserieantologi

Forlagene Aben Maler og Fahrenheit er gået sammen om at udgive en tegneserieantologi med et udvalg af de bedste yngre talenter indenfor dansk tegneserie, med planlagt udgivelse op til næste års komiks.dk. Frist for indsendelse af materiale er 10. januar.

Her er pressemeddelelsen:

ER DU EN UNG DYGTIG TEGNESERIETEGNER?
Send ind og kom med i en antologi, som udgives af forlagene Fahrenheit og Aben maler i forbindelse med Komiks.dk 2010.

HVAD
Emne og stilart bestemmer du selv. Vi er bare interesserede i originalitet og kvalitet.

HVEM
Denne antologi er for unge talenter. Du kan medvirke, hvis du endnu ikke har fået udgivet en selvstændig tegneserie. (Hvis du har medvirket i antologier eller publiceret på nettet, kan du godt være med her.)

HVORNÅR
Vi skal høre fra dig senest 10. januar. Bogen udkommer til tegneseriefestivalen Komiks.dk 21.-23. maj 2010.

HVORDAN
Mail nogle tegneserier, du tidligere har lavet, samt en idé/skitser til dit bidrag (det vil være ærgerligt at tegne den færdig og så få den afvist) senest 10. januar 2010. Kort derefter får du at vide, om du kommer med.

DET TEKNISKE
Den færdige tegneserie skal være sort/hvid og afleveres i tiff-format 1200 dpi bitmap.

Hvis din historie bliver accepteret, får du desuden gratis entré til Komiks.dk. Bogen får sin egen stand på festivalen, hvor du kan sidde og sælge den med de andre bidragydere. Oplaget bliver delt mellem Fahrenheit, Aben maler og bidragyderne.

Mail til info snabela abenmaler punktum dk og fahrenheit snabela email punktum dk

Skriv et svar