Kun to tegneserieprojekter modtager støtte fra Statens Kunstråd

Listen med modtagere af støtte fra Kunstrådets “generelle midler” er nu offentliggjort, og den afslører, at kun to tegneserierelaterede projekter modtager støtte i denne omgang. Det drejer sig om Henrik Rehr, der har modtaget kr. 100.000 til tegneserien Trigger, og Ole Comoll, der har modtaget kr. 50.000 til tegneserien Aften på Jorden. Kunstrådet offentliggør ikke afviste ansøgninger, hvorfor det sædvanen tro er svært at bedømme Rådets valg.

Læs Dansk Tegneserieråds opgørelse af uddelingerne for 2009 her. En lignende oversigt for 2010 vil være at finde her, når modtagerne af støtte fra Biblioteksafgiftspuljen, der har ansøgninsfrist 1. oktober, offentliggøres.

Ole Comoll Christensen i 2006, fotograferet af Matthias Wivel.

Skriv et svar