Tegneserie-temadag på Blågårdens bibliotek i dag


Demoteket, Blågårdens Bibliotek på Nørrebro i København og tegnestuen Over Floden præsenterer d. 6 november en stor Tegneserie-temadag. Her er detaljerne:

WORKSHOP
kl. 10-17: Demoteket og Blågårdens Bibliotek indbyder til tegneserie-workshop med tegnestuen Over Floden med nogle af byens bedste tegnere: Søren Mosdal, Thomas Thorhauge, Miwer, Mårdøn Smet, Cav Bøgelund, Johan Krarup og Simon Bukhave.

Over Floden siger: Sammen med de fremmødte laver vi et hæfte med tegneserier. Vi finder på nogle sjove regler (f.eks. et tema eller nogle stikord), som kan gøre arbejdet med at producere tegneserier på én dag mere overskueligt. Vi tager nogle forskellige tegneserier og fanzines med som eksempler på hvad man kan gøre med tegneserier og giver en kort introduktion. Hovedvægten på dagen vil være på at tegne – ingen erfaring kræves, kunne interesse og gå på mod. Resultatet af dagens arbejde vil blive samlet og udgivet på demotekets reoler.

INFO
Pris: Gratis
Sted: Blågårdens Bibliotek, Blågårds Plads 5, 2200 Kbh N
Tilmelding: Skriv til demoteket.dk@gmail.com for at tilmelde dig workshoppen, put TEGNESERIE WORKSHOP i subjekt. Tilmeld dig inden 4 november, begrænsede pladser.

FOREDRAG
kl. 13-14: Christine Meyer: “Sådan foregår det i virkeligheden, når man forhandler rettigheder for de amerikanske forlag”
kl. 14-15: Peter Snejbjerg taler om sit arbejde med tegneserier.
kl. 17-18 Thomas Thorhauge om graphic novels, tegneserier og manga, og om virkemidler og fortælleteknikker.
kl. 18-19:30 Peter Madsen fortæller om tegneseriens virkemidler.

ANDET
kl. 10-19:30: Fantask sælger tegneserier
kl. 10-19:30: Bibliotekets tegneserier kan lånes med hjem
kl. 14-19:30: Der sælges sodavand og store, kolde fadøl

Tegning af Simon Bukhave.

Skriv et svar