Tegneseriebeats i Vega


Dansk Tegneserieråd præsenterer i samarbejde med Vega for første gang i Danmark Tegneseriebeats — en tegneseriemusikevent med Philip Ytournel (Politiken), Christoffer Zieler (Weekendavisen) og Rikke Villadsen samt DJ M. Dejean

Onsdag den 31. marts 2010 kl. 20.00-23.00 på Ideal Bar, Vesterbro.

Se hvad der sker, når tegnerne lader sig inspirere af DJ M. Dejean og vice versa. Mens musikken spiller projiceres tegninger op på væggen. Alt er helt og aldeles live. Intet er aftalt på forhånd. Næsten….

Aftenens vært er tegneren Cav Bøgelund, der vil sørge for at indlede og afslutte arrangementet. Drikkevarer kan købes i baren.


Philip Ytournel fast tegner for Politiken. Har udgivet tegneserien Date.
Christoffer Zieler har i en årrække illustreret i Universitetsavisen. Er nu også at finde i Weekendavisen med tegnerens svar på klummen, billedfirkanten Stejl Fart. Har udgivet tegneserien Pigen og katten.
Rikke Villadsen har lavet illustrationer til børnebogen Langhårsfrisure af Kim Fupz Aakeson og udgivet tegneserien Skægmanden fra Varde med Jens Blendstrup.
DJ M. Dejean aka Martin Dejean. Laver egen musik under navnet The Phobos Peepl. Har bl.a. udgivet musik med Stylus Force/Nobody Beats the Beats.

Dette indlæg har 2 kommentarer

Skriv et svar