Tegneseriebeats på Roskilde!


Roskilde festival nærmer sig, og i år har Dansk Tegneserieråd kilet sig ind med hele fire tegneseriebeats den 26. 27. 28. og 29. juni kl. 21.00-23.00. Beats’ene vil foregå på en scene ved navn ‘Forfatterskabet’ i Art City, som ligger midt i campingområdet (område M). ‘Forfatterskabet’ er et samarbejde mellem Rosinante&Co, Dansk Tegneserieråd, Roskilde Festival Højskole og Gyldendal.

Tegneseriebeatskonceptet går helt enkelt ud på at tre tegnere freestyler, udfordres af hinanden og publikum, i sam- og modspil med djs. De kommende fire arrangementer vil bestå af det samme tegnerteam, nemlig Christoffer Zieler, Stine ‘Stinestregen’ Spedtsberg og Ib Kjeldsmark. Under ledelse af konferencier Cav Bøgelund, vil tegnerne søndag til tirsdag spille til musik skåret af Posh & Ginger, og den afsluttende onsdag er det Cille Veje, der styrer mixerpulten. Arrangementet er produceret og iscenesat af Marianne Eskebæk Larsen, leder af Dansk Tegneserieråds eventgruppe.

Foto fra tidligere Tegneseriebeats-arrangement på Vegas Ideal Bar, København. Læs udtalelser fra de involverede kunstnere på Nummer9.

Skriv et svar