Willumsen-tegneserier udstilles, præmiering 25. februar


Willumsens museum slår fra fredag den 14. januar frem til 26. marts dørene op for en udstilling af indsendte bidrag til museets tegneseriekonkurrence.

Senere vil en jury bestående af billedkunstneren Bjørn Nørgaard, redaktør på Rosinante Julie Paludan-Müller, billedkunstneren Kathrine Ærtebjerg, leder af The Animation Workshop Morten Thorning, kunsthistoriker og bestyrelsesmedlem i Dansk Tegneserieråd Matthias Wivel, serieanmelder på Politiken Søren Vinterberg og museumsinspektør på J.F. Willumsens Museum Lisbeth Lund samles og udpege et vinder projekt, som ophavsmanden, museet og et uspecificeret tegneserieforlag vil arbjde videre med. Vinderen vil umiddelbart modtage kr. 35.000 i præmie, og der vil være kr. 10.000 og kr. 5.000 til hhv. anden og tredjepladsen. Vinderen vil blive afsløret den 25. februar på Willumsens museum.

Illustration: udsnit af Erik Petris bidrag

Skriv et svar