Komiks.dk 2013 fastlagt

Der er nu blevet sat tid og sted på Københavns Internationale Tegneseriefestival, Komiks.dk: 1. og 2. juni 2013 løber Komiks.dk af stablen i Øksnehallen.

Oprindeligt sigtede foreningen bag på en 2012-festival, men i stedet blev et ekstra år sat af til reorganisering i samarbejde med Dansk Tegneserieråd. Nu er datoen fastlagt og arrangørgruppen fastholder det ambitionsniveau, der prægede den succesrige festival i 2010 “- Vi arbejder for øjeblikket på højtryk for at sikre os, at de vildeste gæster fra hele verden vil besøge vores festival. Der bliver noget for alle – det garanterer vi!” skriver festivalens arrangører på dens Facebookside.

Der er stadig brug for frivillige til arbejdet med festivalen, både på selve festivalen og mere aktuelt. Festivalen afholder et hvervemøde senere på året, men du kan allerede nu melde dig under fanerne. Skriv på info@komiks.dk og fortæl lidt om dig selv, og bliv del af holdet bag Danmarks største tegneseriebegivenhed.

Annonceringer af gæster og andre detaljer følger løbende på www.komiks.dk og festivalens Facebook-side.

Skriv et svar