Farvel til formanden

Thomas_Thorhauge1e686d
I år er der ekstra god grund til at dukke op til generalforsamling i Dansk Tegneserieråd. Vi skal nemlig vælge ny formand.

Thomas Thorhauge går af som formand for Dansk Tegneserieråd ved næste generalforsamling.

Om den beslutning siger han selv:

Det har været en virkelig, virkelig fantastisk oplevelse at have stået i spidsen for Dansk Tegneserieråd siden dets etablering. Jeg undgår normalt helst at bruge ordet ‘stolt’, men det dækker meget godt den følelse, jeg har, når jeg ser tilbage på de resultater, bestyrelsen, medlemmer og andre frivillige har skabt på relativt kort tid: uddannelsen i Viborg, reetableringen af Pingprisen og Tegneseriemuseet til Storm P. museet er blandt højdepunkterne, men årlig Hvidbog, indsats for tegneserier i undervisningen og en masse events med tegneseriebeats i spidsen skal bestemt også nævnes.

Når det er sagt, kan jeg også mærke at mit døgn er blevet mere presset på det seneste, og jeg har sværere ved at følge tilfredsstillende op på formandskabets forpligtelser. Jeg har arbejdet frivilligt med formidling af tegneserier i små femten år, og nu synes jeg ærlig talt, at Tegneserierådet fortjener en ny formand med nye visioner og mere krudt i røven.

Thomas stiller dog op til valg som almindeligt bestyrelsesmedlem, ligesom Ida Dybdahl, Stine Spedsbjerg, Mads Bluhm og Carsten Søndergaard er på valg (alle genopstiller). Bestyrelsen har valgt at pege på Stine Spedsbjerg som næste formand.

Og så til det helt kedelige, men meget, meget vigtige:

Vi har endnu ikke sendt opfordringer til at betale årets kontingent ud, da vi arbejder på nyere og nemmere betalingsmåder. Desværre trækker de ud, så vi vil gerne opfordre vores medlemmer til at betale for 2014 ad den klassiske vej.

Medlemskab af Dansk Tegneserieråd for 2014 koster 200 kr. og skal indbetales på konto:
2107-6882 732 957
Husk at skrive navn på din indbetaling.

Når dit kontingent er overført, er du medlem af rådet – og det er super vigtigt med betalende medlemmer, hvis vi skal gøre en forskel, lave arrangementer og købe snacks til den vildeste generalforsamling.

Og HUSK så at dukke op til generalforsamlingen, hvor Dansk Tegneserieråd får en ny formand!

Tirsdag den 18. marts klokken 19
Storm P. Museet
Pile Alle 2
2000 Frederiksberg

Vi glæder os til at se jer!

Skriv et svar