You are currently viewing Kom på nordisk tegneserielejr for unge

Kom på nordisk tegneserielejr for unge

Illustration v. Karri Lehtonen
Illustration v. Karri Lehtonen

Dansk tegneserieråds partnere i det Finske tegneserieselskab har under deres Nordicomics-paraply nu taget initiativ til en international ungdomslejr for vordende nordiske tegneserieskabere.

Lejren, der finder sted i Espoo, Finland, d. 10-15 august, tilbyder en mulighed for i afslappede omgivelser at arbejde på egne tegneserieprojekter og samtidig møde ligesindede fra rundt omkring i Norden. Arrangørerne planlægger forudgående vejledning for deltagerne, såvel som workshops under selve lejr-forløbet til inspiration og støtte. Der vil ligeledes blive arrangeret en tur til Helsinki, Nordens måske hotteste kreative centrum for tegneserier. Sluttelig vil deltagernes projekter blive udstillet på Helsinkis tegneseriecenter i forbindelse med Helsinki Comics Festival i september.

Lejren er tiltænkt folk i 18-20-års-alderen fra Norge, Finland, Sverige, Danmark og Estland. Ansøgningsfristen er 20 juni. Læs mere på Nordicomics’ hjemmeside.

Skriv et svar