You are currently viewing Ny formand!

Ny formand!

Mary_artikel

Marianne Eskebæk Larsen indsat som afløser for Stine Spedtsberg på gårsdagens generalforsamling. Sine Laura Iversen træder ind i bestyrelsen.

Forud for generalforsamlingen havde Dansk Tegneserieråds bestyrelse indstillet tegneserieaktivist Marianne Eskebæk Larsen som kandidat til formandsposten og litteraturvidenskabsstuderende Sine Laura Iversen som kandidat til bestyrelsen. Sådan blev det, og de to er nu klar til at smøge ærmerne op i tegneseriens tjeneste!

Lidt om den nye formand: Marianne Larsen er lektor ved Professionshøjskolen UCC, hvor hun underviser pædagogstuderende. Bestyrelsesmedlem i Copenhagen Comics, hvor hun i 2015 stod i spidsen for festivalens børn- og unge satsning. Freelanceskribent af fagartikler og undervisningsmaterialer om børnelitteratur og tegneserier for bl.a. Gyldendal, Dansklærerforeningen m.m. Freelanceanmelder af visuelle tekster for børn ved Dagbladet Information. Redaktør af og medskribent på UPs temanummer ‘Tegneseriedidaktik’ (Unge Pædagoger, 2012). Medlem af forskningsnetværket NNCORE og tilknyttet Nummer9.dk. Pingprisjurymedlem 2014 og 2015.

DSC_6503

DSC_6507

DSC_6530

DSC_6538

Skriv et svar