Jan Kjær ny formand for Danske Tegneserieskabere

Foreningen Danske Tegneserieskabere har netop afholdt generalforsamling og valgt ny formand: Jan Kjær tiltræder posten som Frank Madsen har beklædt en årrække. Udover Jan Kjær valgtes Ingo Milton (næstformand), Freddy Milton, Sussi Bech og Frank Madsen til foreningens bestyrelse. Til tremandsudvalget i Danske Tegneserieskaberes Fond valgtes Peter Kielland, Jan Kjær og Freddy Milton.

Dansk Tegneserieråd byder den nye formand og den omstrukturerede bestyrelse velkommen!

Seriejournalen minder Frank Madsen endvidere om, at fristen for ansøgninger til Danske Tegneserieskaberes fond, der benytter de samlede copydan-midler for tegneserier til støtte af tegneserieprojekter, er 1. april.

Update: Serieland tager en kort snak med den nye formand.

Skriv et svar