Tegneseriebeats: fotoreportage

[Billede fjernet på anmodning af kunstneren.]

Vor mand Mads Bluhm var på pletten i Ideal Bar i går aftes, da Dansk Tegneserieråd og musikhuset Vega i samarbejde præsenterede første udgave af Tegneseriebeats. Rikke Villadsen, Philip Ytournel og Christoffer Zieler tegnede mens DJ M. Dejean styrede stålhjulene og Cav Bøgelund mikrofonen. Flot fremmøde, god musik og sprudlende tegnekunst!

DJ M. Dejean
Ytournel lægger for
Rikke Villadsen tager over
Christoffer Zieler blander sig
...og fortsætter solo
Ytournel støder til
...og så er der battle
Alle 3
rokkon

Hold øje med vores næste arrangement senere på måneden, der bl. a. præsenterer amerikanske Ron Regé Jr.

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Henrik Andreasen

  Jeg syntes det var et fint arrangement og godt at man prøver noget nyt. Jeg forstår dog ikke helt, at nogen kunne mene at musikken var god, da det mildest talt var noget af det ringeste jeg har oplevet. Musik kan jo både skabe og ødelægge en fest, og det er en stor ros til tegnerne at de tegne så inspireret som de gjorde, med så ringe en musik til. Forhåbentlig bliver dette ene ankepunkt på en ellers god oplevelse, bedre til næste gang.

 2. Henrik Andreasen

  Prøvede at poste en kommentar igår, men den dukkede ikke op, så hvis jeg lige pludselig har 2 enslydende indlæg beklager jeg.

  Var til arrangementer som jeg syntes var et rigtig godt initativ. Dog har jeg svært ved at se at musikken var god, da jeg sjældent har hørt noget så ringe. Hyletonen på min klokradio havde været et bedre alternativ. Tegnerne magtede dog at se bort fra dette, og formåede på trods af musikken at lave en god indsats.

  Forhåbentlig vil musikken ikke ødelægge helheds indtrykket af et godt arrangement næste gang.

 3. Matthias

  Hej Henrik,
  Af en eller anden grund lå dine indlæg til godkendelse i systemet og jeg havde ikke set det. De er begge på nu, på trods af gentagelsen!

 4. M.Dejean

  @Henrik Andreasen:

  Det var ærgeligt at du ikke brød dig om musikken. Jeg kan godt forestille mig at der var noget (eller meget) af musikken der ikke ville falde i alles smag.

  Jeg havde på forhånd snakket med tegnerne om hvordan vi skulle gøre det, og de sagde at de ville foretrække at jeg hoppede mest muligt rundt i genrer/stemninger for at gøre det så dynamisk som muligt. Derfor spillede jeg alt fra marokkansk folkemusik til 60er-rock til punk til techno, og prøvede så vidt muligt at skifte genre hver gang jeg skiftede nummer.

  Det var med vilje at vi ikke gjorde det til et pænt/sikkert sæt. Jeg kunne sagtens have spillet venlig/behagelig musik hele tiden. Men tanken var også at tegnerne skulle udfordres og ikke kun bevæge sig i deres “safe zone”.

  Et eksempel var da jeg spillede et ret hysterisk avantgarde-jazz nummer af Frank Zappa. Der kunne jeg se at Rikke begyndte at få sved på panden, men jeg skiftede ikke nummer fordi jeg ville se om hun kunne fange den paranoide stemning og kanalisere det ud i tegningen. Og så kunne jeg se at hun gav slip og lod sig hive med. Det var det der var tanken med konceptet som vi forstod det. Og det håber jeg også arrangørerne er enige i.

 5. Matthias

  Jeg var der ikke, men jeg synes det lyder som den helt rigtige fremgangsmåde, Martin.

  Det ser i øvrigt ud til, at andet arrangement gik rigtig godt!

Skriv et svar