Billeder fra Tegneseriebeats III


Torsdag aften bød Dansk Tegneserieråd og Vega for tredje gang på Tegneseriebeats i Vesterbros Ideal Bar. Tre tegnere improviserede live til musik af DJ TribleMe. Det drejede sig om Ib Kjeldsmark, Cav Bøgelund og Mikkel Sommer. Sammen og individuelt blev de konfronteret med udfordringer af aftenens konferencier, Thomas Thorhauge, som sørgede for at holde dem til ilden.

Kjeldsmark i Carlsens streg

Lige som sidst var Frederik Høyer-Christensen på pletten med sit kamera, og som noget særligt var en fjerde tegner, Annette Carlsen, til stede og dokumenterede begivenheden i sin skitsebog. Et uddrag kan ses ovenfor, mens fotografierne følger:


Siddende fra venstre mod højre: Kjeldsmark, Bøgelund & Sommer. Over dem står MC Thorhauge

...og de tre flankeres af DJ TribleMe

Sådan!

Dette indlæg har 3 kommentarer

  1. Dan R. Knudsen

    Er det bare mig eller ser der en anelse tomt ud i lokalet? Hvor mange tropper egentligt op til den slags?

  2. Matthias

    Jeg var der ikke, men har ladet mig fortælle at fremmødet var ganske OK (de sad bare ovre i den anden side af lokalet, I guess), om end ikke i nærheden af de fulde huse de to forgående gange. Vi får se, hvor mange der kommer til arrangementet på Fair Fælled!

Skriv et svar