Dansk Tegneserieråd giver bajere til PING

pingtxt1
Vi giver den første til Danmarks sjoveste prisfest den 7. juni (hvis du altså er medlem af Dansk Tegneserieråd).

Vi kridter danseskoene, øver passiaren og finder den dyre mundspray frem. Ja, for det er jo snart tid til Pingprisen! Og vi vil igen gerne gøre noget for vores medlemmer til denne stjernespækkede gallafest. I år har vi besluttet, at det vi gør, det er at byde på en forfriskning – vores medlemmer skal ikke lægge tørstigt fra land. En velhydreret fest er en god fest.

Du skal bare købe din billet til Pingprisen HER, dukke op til den magiske aften på Lille VEGA iført dit bedste tøj og så nævne ved indgangen, at du er medlem af Dansk Tegneserieråd og ønsker en forfriskning. Det charmante menneske i billetlugen vil herefter lige krydse dig af på en liste, men urimelig kort tid efter er du indehaver af en voucher, der gælder til en øl eller vand. Og SÅ er det på med festvanten.

En lille opfordring:
Støt de smaddersøge mennesker bag Ping Prisen og annoncer din deltagelse til den fine festivitas på facebook. Så er du også nemmere at skrive på balkortet for alle os andre.

Husk, det er aldrig for sent at blive medlem af Dansk Tegneserieråd. Medlemskab af Dansk Tegneserieråd for 2014 koster 200 kr. og skal indbetales på konto:
2107-6882 732 957
Husk at skrive navn på din indbetaling. Når dit kontingent er overført, er du medlem af rådet.

Vi glæder os til at se jer i fuld twist og twerk!

Skriv et svar