Tegneseriebeats på Fair Fælled


Tegneseriebeats har haft stor succes med at svinge pen og plader på Idealbar, Vesterbro. Nu rykker eventen til Fælledparken til fordel for zimbabweanske bomuldsbønder på Mellemfolkeligt Samvirkes Fair Fælled Festival, som foregår den 21. og 22. august.

Tegneseriebeats er tegneseriens svar på stand-up. Der tegnes – lige nu og her. Denne gang er det Ina Korneliussen, Erik Petri og Allan Haverholm, som lader sig inspirere af DJ M. Dejeans musik mens de undervejs tackler velplacerede benspænd fra værten, tegner Cav Bøgelund. Tegnernes anstrengelser projekteres op på et stort lærred til glæde for publikum og inspirerer retur dj’en til nye musikalske udfordringer.

Tegneseriebeats præsenteres i samarbejde med Dansk Tegneserieråd. “Vi glæder os til at se, hvordan det påvirker tegningerne at rykke fra Idealbar ud i det fri til fordel for en god sag”, siger Marianne Eskebæk fra Dansk Tegneserieråd.

Selve arrangementet finder sted søndag den 22. august klokken 12 og vil forløbe over to sessions. Tegningerne vil blive solgt på Fair Fælled auktionen søndag kl. 15.30 og indtægterne herfra går ubeskåret til Mellemfolkeligt Samvirkes arbejde med fattige bomuldsbønder i Zimbabwe.

Det er fjerde gang, at københavnerne kan opleve Fair Fælled Festival, men første gang, at tegneseriebeats er med på holdet. Ud over Tegneseriebeats er der musik, politiske diskussioner og selvfølgelig masser af Fair Trade-mad, øl, tøj og kaffe. Se hele programmet på www.ms.dk/fair.

Foto fra sidste omgang Tegneseriebeats i Vegas Ideal Bar v. Frederik Høyer-Christensen. Flere kan ses her, mens fotoreportager fra tidligere arrangementer kan fanges her og her.

Skriv et svar