Tegneseriebeats i Århus


Transit, en ny gruppe der promoverer hip hop-kultur i Århus, bygger med opfordring fra Dansk Tegneserieråd nu videre på Tegneseriebeats-konceptet. De københavnske arrangementer, der har kørt siden foråret, sammensatte DJs med tegnere, mens ligningen i det århusianske arrangement tilføjes MCs, og dermed live rap. I pressemeddelelsen hedder det bl.a.:

For eksempel i ‘Fold mig en freestyle’, hvor tegnerne først får lov at lege den gamle folde-tegneleg, der går ud på, at man hver især tilføjer en kropsdel (hoved, over- og underkrop), og derefter er det så rapperens tur til at freestyle om resultatet. Eller ‘Fortæl mig hvad jeg tegner’, hvor tegnerne hver især får et stikord af publikum, hvorudfra de skaber en figur, som rapperen så får til opgave at freestyle om.

Ordene står den østjyske freestyle-institution Per “Vers” Uldal for, mens den gentagne Danmarksmester i deejaying Turkman Souljah bemander pladespillerne. Tegningerne leveres af Thomas Nøhr, Blækfabrikken-bagmand Dan Ræder Knudsen og Stine Spedtsberg, bredt kendt fra bloggen Stinestregen. Vært ved arrangementet er Cav Bøgelund.

Arrangementet afholdes på Godsbanen på torsdag d. 25; døre klokken 19.00, live på scenen kl. 20.00, slut kl. 23.00. Adgang 50 kr.

Skriv et svar