Frank Madsen træder ud af Danske Tegneserieskaberes bestyrelse

Under Foreningen af Danske Tegneserieskaberes generalforsamling onsdag, annoncerede bestyrelsesmedlem Frank Madsen, at han ikke agtede at genopstille. Dermed er foreningens stifter ude af bestyrelsen, og efter 23 års bestyrelsesarbejde er det naturligvis en markant begivenhed. Blandt Frank Madsens bedrifter i foreningsregi er bl.a forhøjelsen af biblioteksafgiften til tegneserier og meget mere.

Frank Madsens plads blev overtaget af Dan R. Knudsen, der blev valgt til nyt medlem af bestyrelsen. Knudsen præsenterede sidst på mødet medlemmerne for en næsten-færdigudviklet tegneserieapp, som Nummer9 vender tilbage til senere (læs om den her).

Til mødet var der valg til foreningens Seriefond, som uddeler CopyDan-midler videre i form af arbejdslegater til tegnere. Fonden bestyres af et tremandsudvalg, hvor medlemmerne udskiftes forskudt hvert andet år. Freddy Milton trådte ud, og erstattedes af Palle Schmidt, som sammen med Ole Comoll Christensen og Johan F. Krarup skal uddele penge efter 1. marts.

Skriv et svar