Bliver der Copenhagen Comics i 2015?

Fra Copenhagen Comics 2013
Fra Copenhagen Comics 2013

Det skal nu besluttes hvonår næste udgave af den store tegneseriestival Copenhagen Comics skal afholdes, og hele bestyrelsen i foreningen bag er på valg. Dansk Tegneserieråd opfordrer alle, der kunne være interesserede i at møde op på den kommende generalforsamling d. 13 maj (detaljer nedenfor) og være med til at gøre en forskel, især hvis man ikke ønsker at festivalen igen udskydes og først bliver afholdt i 2015. Her er festivalens egen indkaldelse.

Spørg ikke hvad din tegneserie-festival kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for din tegneserie-festival!

Vil du være med til at præge den næste Copenhagen Comics, så har du nu en enestående mulighed! Danmarks største tegneserie-festival har brug for nye kræfter, og måske har netop du den energi eller de ideer der skal til for at videreføre og revitalisere festivalen. Der er brug for folk til planlæggende arbejdsgrupper og praktiske opgaver under selve festivalen, men uanset om du kan bidrage med lidt eller meget skal du møde op, al hjælp modtages med kyshånd!

Foreningen Komiks.dk indkalder hermed til generalforsamling tirsdag den 13. maj 2014 kl. 19.00-21.00 på Storm P. Museet, Pile Alle 2, 2000 Frederiksberg.

Dagsorden for generalforsamlingen er:

Valg af dirigent
Valg af referent
Aflæggelse og godkendelse af formandens beretning
Aflæggelse og godkendelse af regnskab
Indkomne forslag
Aflæggelse og godkendelse af budget
Valg af bestyrelsesmedlemmer
Valg af suppleanter
Valg af revisorer
Eventuelt

Alle de nuværende medlemmer af bestyrelsen er på valg ved denne generalforsamling.

Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest den 5. maj på bestyrelsen@copenhagencomics.dk .

Foreningens vedtægter kan downloades her.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Komiks.dk/Copenhagen Comics

Skriv et svar