You are currently viewing Tegneseriejubilæet i medierne

Tegneseriejubilæet i medierne


100-års jubilæet for Storm Ps De tre smaa mænd og nummermanden, og derfor angiveligt den danske tegneserie, har vakt opsigt den forgangne uge. Torsdag var der reception på Storm P.-museet og samme dag optrådte Dansk Tegneserieråds formand Thomas Thorhauge i DR2 Dagen (start ved 1:27), hvor også Christopher Ouzman man Faraos Cigarer og Iben Overgaard, direktør ved Storm P.-Museet medvirkede, såvel som i et længere indslag på TV2 News Kultur (start ved 3:00). Fredag morgen var han i TV2s Go’ morgen Danmark sammen med Maren Uthaug, vinderen af Politikens nyligt afholdte tegneseriekonkurrence. Derudover har han medvirket i hele tre programmer i Danmarks Radio, P1 Morgen, Kulturknuserne (fra 21:00) og Kulturnyt (start ved 1:00), såvel som i en rapport i Berlingske.

Skriv et svar