You are currently viewing Vigtigt: Generalforsamling flyttes til 4. april

Vigtigt: Generalforsamling flyttes til 4. april


På grund af varslet snestorm er der ny dato til generalforsamlingen

Der er varslet snestorm til i morgen, og det kan gøre det svært at komme til og fra vores generalforsamling i Dansk Tegneserieråd. Vi har derfor efter grundige overvejelser besluttet os for at udskyde mødet – det er vigtigt med et stærkt fremmøde. Vi krydser alle vores fingre for, at du vil være med til at sætte et nyt kryds i kalenderen torsdag den 4. april kl 19.

Vi har pt lidt udfordringer med hensyn til lokaler, så hold øje med nyhedsbrevet (hvis du ikker er tilmeldt kan du gøre det lige her, lidt til højre på siden) og facebook, vi vender stærkt tilbage med en adresse! Og så beklager vi selvfølgelig den sene udmelding – vi håbede på bedre vejrnyt til det sidste.

Husk varmt tøj i dag og i morgen, pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsner

Dansk Tegneserieråd

Skriv et svar